Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2016 tesztek - a kritikusok imádják

|

A Konami focis játéka néhány héttel a FIFA 16 előtt futott be, és mindenkit azonnal levett a lábáról.

Hirdetés

Holnap jelenik meg hivatalosan a Pro Evolution Soccer 2016. Ez az a széria, amely évek óta eszeveszett küzdelmet vív a FIFA sorozattal, és bár sokan szeretik, eddig valahogy sosem sikerült beelőznie az EA aranytojást tojó tyúkját. Talán majd most.

A legtöbben már megkapták a saját lemezüket, így a tesztelők mostanra elő is rukkoltak az első értékelésekkel. A jelek szerint a Konami nemcsak a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnel, hanem ezzel is belenyúlt a tutiba, az első értékelések alapján ugyanis a Pro Evolution Soccer 2016 elképesztően jól sikerült.

Gamespot - 9/10
Videogamer - "minden idők legjobb focijátéka"
Games Radar - 4.5/5
Ars Technica - "instant klasszikus"

Amint a játék hozzánk is megérkezik, természetesen azonnal elkezdjük tesztelni, így hamarosan mi is beszámolunk majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)