Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2017 bejelentés - képeken az új rész

|

A Konami az E3-ra ígéri a Pro Evolution Soccer 2017 teljes leleplezését, viszont néhány képen már most is megcsodálhatjuk, hogy a kiadó mivel szeretné idén felvenni a versenyt a FIFA aktuális epizódjával.

Hirdetés

Miközben a FIFA 17-tel kapcsolatban már érkeznek a hírek, addig a nagy rivális, a PES következő része körül eddig csend honolt, azonban az E3 2016-on a Konami nagy bemutatóra készül, ezt pedig néhány látványosnak szánt képpel szeretnék felvezetni. 

A Konami bejelentette, hogy jön a PES 2017, amelynek látványvilágáról a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-t hajtó FOX Engine gondoskodik és azt ígérik, hogy az új funkcióknak köszönhetően sokkal nagyobb élmény lesz a virtuális focizás, mint eddig valaha. Az egyik ilyen a "Real Touch" rendszer, amely "hitelesen" reprodukálja a legkülönfélébb módokat, ahogy a játékosok képesek fogadni és irányítani a labdát.

Hogy a Pro Evolution Soccer 2017 játékmenete hű legyen az új szlogenhez ("Irányítani a valóságot"), olyan megoldásokra számíthatnak a rajongók, mint például a Real Touchot és a valós labdamozgást ötvöző passzolási rendszer, a "Precise Pass", a támadó és védekező mentalitás azonnali cseréjét lehetővé tevő "Total Team Controll", a minőségben szintet ugró védők, a természetes játékosmozgásról gondoskodó több száz új animáció vagy éppen az alkalmazkodó MI. 

A Pro Evolution Soccer 2017 további részleteit az E3 2016-on kapjuk meg, a megjelenés pedig valamikor az ősszel várható PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)