Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2018 - ilyen változásokra számíthatunk

|

A Konami bejelentette a játék megjelenési dátumát, és megtudtuk az első részleteket vele kapcsolatban.

Hirdetés

A Konaminál most nem a videojátékok élveznek elsőbbséget, de a PES sorozatot nem engedi el. Idén is jön új rész, ami kisebb javításokkal próbálja megszorongatni a FIFA 18-at.

Az Xbox Store-ból már elő lehet rendelni az idei Pro Evolution Soccer játékot, ami a termékadatlap alapján szeptember 14-én jelenik meg. A rövid leírásból kiderül, hogy a labdazsonglőrködés, és egyéb funkciók "emelik majd új szintre" a játékmenetet. Megváltozk a menürendszer, a játékosok képeit cserélik, újradolgozzák a modelleket és animációkat, valamint javítanak a bevilágításon. Lesz egy kooperatív mód, valamint fejlesztik az átigazolási rendszert. A középpontban a Barcelona csapata áll.

Xbox One mellett PC-re, PS4-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön. A PC-s verzió ezúttal az új generációsokhoz áll majd közelebb. A Switch változatba még nem vágnak bele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)