Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2018 - ha ingyen kipróbálnád, most figyelj!

|

A héten indul a PES 2018 bétája, ami nem meghívóhoz kötött.

Hirdetés

A kasszáknál valószínűleg idén sem lesz változás, a FIFA idei része magasan veri majd a PES-t - viszont a különbség csökkenhet, ha a Konami tényleg odateszi magát.

Hirdetés

Azt, hogy az idén bevezetett változások mennyire tesznek jót, minden PlayStation 4-gyel vagy Xbox One-nal (és utóbbin Gold előfizetéssel, előbbi esetében nem kell Plus) rendelkező játékos megtapasztalhatja a július 20-án reggel 10-kor kezdődő és július 31-én hajnali 6-ig tartó többjátékos bétában. Ennek keretében 1v1 és 3v3 meccseket lehet majd játszani a brazil és a francia válogatott színeiben, a Neu Sonne Arenában, nappal vagy éjszaka, jó időben vagy esőben. 

A bétával csak azt akarják tesztelni, hogyan működik az online szegmens, úgyhogy lehetnek még hibák. A szeptemberi megjelenéshez közeledve kiadnak egy demót is, ami kimondottan azt a célt szolgálja, hogy a játékosok megismerjék, milyen a PES 2018 által kínált élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)