Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2018 - megvan, hogy mikor kapjuk meg a demót

|

A béta során többen is kipróbálhatták, hogy mennyit javult a PES 2018 az előző kiadáshoz képest, azonban ha valaki lemaradt róla vagy még mindig bizonytalan, az a megjelenés előtt érkező demóval eloszlathatja a kételyeit.

Hirdetés

Valószínűleg a kasszáknál idén is a FIFA lesz a népszerűbb, ugyanakkor úgy tűnik, hogy a Pro Evolution Soccer széria is egyre jobban fejlődik és a PES 2018 talán már komolyan megszorongathatja a FIFA 18-at. Akinek volt szerencséje korábban részt venni a bétában, az már belekóstolhatott abba, hogy mennyit fejlődött a játék, de a többieknek sincs okuk a szomorkodásra, hiszen a megjelenés előtt lesz lehetőség lemeózni. 

Hirdetés

Bár valószínűleg nem mindenkinek. A Konami bejelentette, hogy augusztus 30-án válik elérhetővé a Pro Evolution Soccer 2018 demója PlayStation és Xbox konzolokra, de a PC a tavalyihoz hasonlóan most is kimarad a buliból. A kipróbálható verzió 12 játszható csapattal (Liverpool, Barcelona, Borussia Dortmund, Inter Milan, Corinthians, Flamengo, Boca Juniors, River Plate, Colo-Colo, Brazília, Argentína, Németország), két stadionnal (Camp Nou, Signal Iduna Park) és két játékmóddal (Exhibition, Co-op) érkezik, noha a kooperatív móka kizárólag PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz próbálgatható. 

A PES 2018 megjelenése szeptember 14-re lett kitűzve. A gamescomos trailert láttátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)