Hirdetés

Egyelőre nem készül Switchre a PES 2018

|

A Pro Evolution Soccer 2018 jelen állás szerint nem jelenik meg a Nintendo új gépére, de a Konami nem tartja kizártnak, hogy később elkészítsenek egy portot, ahogy az Xbox One X-szel is szemeznek.

Hirdetés

A Konami kijavítja a Pro Evolution 2018-cal azt az érthetetlen ballépést, hogy eddig PC-n az előző generációs változat jelent meg, de ezen felül is akad néhány kérdés a focis játék és a platformok tekintetében. A kiadó például még mindig nem döntötte el, szeretnék-e a Nintendo Switchre is kihozni az új PES-t.

"Persze hogy szóba került. A mostani állás szerint nem zárjuk ki a lehetőséget, de a PES 2018 csak azokra a platformokra készül aktívan, amiket bejelentettünk. Ezzel együtt a Switch sokakat lenyűgözött, úgyhogy mi is vizsgáljuk a lehetőségeinket. A Konaminak nagyszerű kapcsolata van a Nintendóval, kiadtuk a Bomberman R-t is az új gépre, ami fantasztikusan fogyott. Ki tudja, mi lesz?"

- összegezte a helyzetet Adam Bhatti, aki a Pro Evolution Soccer szériáért felel a Konamin belül.

Ezzel viszont valószínűleg komoly lemaradásban vannak a FIFA 18-hoz képest, ami a többi változattal együtt megérkezik Switchre, méghozzá egy, alapjaitól a platform igényeihez szabott változattal. Ráadásul a Pro Evolution Soccer 2018 készítői az Xbox One X-szel kapcsolatban is lemaradásban vannak, Bhatti elmondása szerint ők is csak a vásárlókkal egy időben, az E3-on ismerték meg a felturbózott Xboxot. Mondjuk egyelőre a FIFA sem kínál 4K-s módot az új konzolon, így ezen a téren még nem előzte meg őket a konkurencia.

Ti játszanátok a PES-sel Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)