Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2018 - a PC-s változat lesz a legjobb

|

Az utóbbi években nem foglalkozott eleget a Konami a PES 2018 PC-s változatával, de úgy látszik, idén már más a hozzáállás.

Hirdetés

Mivel a Konami úgy döntött, nem akar a játékiparból sok pénzt kihúzni, a PES sorozatra korlátozta videojátékos kínálatát. Meg persze a Metal Gear Survive-ra, de az csak jövőre jön, és még mindig nem győzte meg a rajongókat.

Viszont legalább a focis játékból igyekszik a legtöbbet kihozni. Szeptember 14-én jön az új rész, a PES 2018, ami nemcsak azért érdekes, mert szerepel benne Usain Bolt, hanem azért is, mert végre nem lesz a PS4-es és Xbox One-os kiadásnál rosszabb a PC-s. Ezt a kiadó egyik illetékese állította, aki továbbá kijelentette, a PC-shez mérnek mindent, és az Nvidiával együtt dolgoznak azon, hogy a játékot jól tudják optimalizálni GeForce kártyákhoz. 

Nagyon reméljük, hogy tényleg így alakul; a PC-sek megérdemelnének már egy jó portot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)