Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2016 - nyugi, jön a PC-s demó is

|

A Pro Evolution Soccer 2016 már több platformon kipróbálható, de PC-n még nem. Megtudtuk, meddig kell várni a demóra.

Hirdetés

Mostanában, látva a sok befuccsolt PC-s portot, egyre nagyobb az igény a demókra. Teljesen érthető, hogy a játékosok szeretnék kipróbálni a játékokat, mielőtt kiderülne, hogy ilyen-olyan okból nem az ígért élményt kapják.

A PES 2016 demója PlayStation 3-on, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Xbox 360-on már augusztus 13. óta elérhető, de mindezidáig semmit nem tudtunk a PC-s változat megjelenésével kapcsolatban. A napokban viszont Adam Bhatti, az európai termékmenedzser egy lényegretörő tweetben megerősítette, hogy a játék megjelenésének napjától, azaz régiótól függően szeptember 17-18-tól minden PC-s letöltheti.

A tartalma valószínűleg megegyezik majd a konzolos demókéval: a Bayern München, a Juventus, a Roma, a Corinthians, a Palmeiras csapatával, valamint a francia és a német válogatottal játszhatunk. A játék állítólag jó lett, mi is teszteljük hamarosan, ti pedig feltétlenül próbáljátok ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)