Hirdetés

Próbáld ki a Dying Light: The Followingot a GameNighton!

|

A Dying Light nemrég megjelent kiegészítője, a The Following, illetve bővített kiadása, az Enhanced Edition is játszható lesz a pénteki GameNighton.

Hirdetés

Holnapután GameNight, ezt reméljük már mindenki nagyon jól tudja, bevéste a naptárjára, számolja a napokat, esetleg ezzel ébred minden nap. Helyes.

Az ehavi rendezvényen ott lesz az XCOM 2, a Street Fighter V, valamint a Dying Light: The Following is, mely utóbbi nem csak letölthető csomagként, de az Enhanced Edition részeként dobozosan is elérhetővé vált. A Dying Light kiegészítője más egyebek mellett egy hatalmas új területet ad hozzá az alapjátékhoz, amit akár tuningolható buggykkal is bejárhatunk, és higgyétek el, buggyval gázolni a zombikat legalább olyan jó móka, mint fegyverekkel aprítani őket.

A játékot két gépen fogjátok tudni kipróbálni, ha az égiek is úgy akarják, kooperatívan. A kvíz során Dying Lighthoz kapcsolódó kérdéseket is felteszünk, úgyhogy ha ismeritek a játékot, jó eséllyel nyertek majd valamit. Talán valami deadpoolosat. Vagy Gigabyte-osat.

Minden, amit tudnotok kell:

GameNight - Street Fighter V, XCOM 2 és Dying Light: The Following megjelenési buli

Időpont: 2016. február 19., péntek, 16:00-22:00

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: Itt iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről!

A belépés változatlanul ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)