Hirdetés

Próbáld ki a Street Fighter V-öt a GameNighton!

|

Három konzolon, akár profik ellen is játszhatod a Street Fighter V-öt a következő GameNighton, és még egy gyönyőrű art card gyűjtemény is a tiéd lehet!

Hirdetés

A február 19-ei GameNight három főszereplője a Cenega három, e hónapban megjelent játéka: a Street Fighter V, az XCOM 2 és a Dying Light: The Following.

Mindhármat kipróbálhatjátok majd a helyszínen, a Capcom új verekedős játékát ráadásul három PlayStation 4-en is. Ha még nem játszottatok vele, nem kell megijedni, a fejlesztőcsapat ugyanis arra törekedett, hogy a kezdők ugyanannyira élvezhessék, mint a tapasztalt játékosok. Minden könnyedén kitapasztalható, és természetesen mindenkinek segítünk abban, hogy elmagyarázzuk, mi hogyan működik. Mivel a játék február 16-án jelenik meg, attól is fölösleges tartani, hogy már lesz, aki mindent profin űz.

Míg egy konzolon az egész este folyamán szabad a játék, egy másikon hagyományos jellegű, 16 fős, egyenes kieséses verseny fog zajlani (melynek végén természetesen ezen is nyugodtan játszhat bárki). Nevezni a helyszínen lehet, a győztes pedig egy Gigabyte ajándékcsomag mellett az alább látható, gyönyörű art card gyűjteményt kapja, melynek kártyái a játékban megjelenéskor szereplő 16 karaktert ábrázolják, és róluk tartalmaznak információkat.

A harmadik gépnél a Magyar Virtuális Küzdősport Egyesület (MAVIK) tagjaival találkozhattok, melynek célja, hogy összefogja a verekedős játékok műfaja irányt érdeklődőket, kialakítson egy közösséget, aminek tagjai rendszeresen találkoznak, és felfedezzék a tehetségeket, akik később eSport rendezvényeken vehetnek részt. A srácok bemutatják, hogyan játsszák a játékot a profik, és aki úgy érzi, le tudja győzni őket, bátran megküzdhet velük. 

A versenyekre ismét a helyszínen lehet majd nevezni, keressétek a GameStar standját. A további programokkal a napokban jelentkezünk. Készüljetek, ismét jó buli lesz!

GameNight - Street Fighter V, XCOM 2 és Dying Light: The Following megjelenési buli

Időpont: 2016. február 19., péntek, 16:00-22:00

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: Itt iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről!

A belépés változatlanul ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)