Hirdetés

Próbáld ki ingyen a Windows Vistát!

|

Több hónapos zártkörű tesztelés után a Microsoft végre kibocsátotta a Windows Vista újabb bétáját, mely már bárki számára ingyenesen elérhető a cég oldalain. A jövő évre ígért operációs rendszer Beta 2 változata már a múlt hónapban megjelent, azonban még nem volt széles körben hozzáférhető. A Customer Preview Program néven futó új változat viszont kifejezetten azzal a céllal készült, hogy a jövendő felhasználók minél szélesebb körben kipróbálhassák. A CPP a Vistának még elég nyers változata, mely természetesen nem alkalmas a mindennapos használatra, de a számítógépükhöz kicsit is értő érdeklődők már képet kaphatnak általa a készülő rendszerről, és észrevételeikkel, véleményükkel akár érdemben is befolyásolhatják a 2007 januárjára ígért új Windows végső formáját. Tovább >> Kapcsolódó linkek:

  • A Windows Vista próbaverziója
  • Windows Vista Upgrade Advisor

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)