Hirdetés

Próbáld ki John Carmack 9 éves kisfiának első játékát

|

Carmackéknél ez a játékfejlesztősdi a családban marad. A legenda kilencéves kisfia, Ryan elkészítette élete első játékát.

Hirdetés

Azt hiszem John Carmacket senkinek sem kell bemutatni. Ő az az ember, akinek az előadását akkor is végignézzük, ha a hang miatt másfél perc után fájdul meg a fejünk, mert ahogy két évtizeddel ezelőtt, úgy most is azon dolgozik, hogy a játékvilág jövője biztosítva legyen még hosszú évekig. Érdemes odafigyelni rá, ahogy valószínűleg a kisfiára, Ryanre is az lesz.

Apuci árnyékában persze nem lesz olyan könnyű, de a kis Ryan már most imádja a videojátékokat - olyannyira, hogy ő maga is csinált egyet a négyéves testvére segítségével. "Ez az első játék, amit én készítettem és később többet is szeretnék majd csinálni. Remélem, hogy jók lesznek a visszajelzések és mindenkinek tetszik majd" - írta Ryan a saját blogján

Az Angry Face lényegében a Pong sajátos verziója, amiben mind a két csúszkát te irányítod. Két nehézségi szint van, a Grandma mód és a Pro mód, amiből az előbbit a nagymamája kérésére tette bele a játékba. A játék egyébként köröket ver a végtelenül idegesítő Flappy Birdre, ráadásul ne felejtsük el, hogy egy kilencéves kisgyerek csinálta, Unityben. 

Itt kipróbálhatjátok az Angry Face-t és nagyon ajánlom is, hogy megtegyétek. Nem csak azért mert egy szórakoztató kis alkotás, de amikor 10-15 év múlva megjelenik Ryan Carmack első AAA kategóriás játéka, akkor elmondhatjátok, hogy ti ott voltatok a kezdeteknél is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)