Hirdetés

Probléma adódott a Call of Duty: Warzone páncélosával, ki is került a játékból

|

Természetesen egy újabb glitch áll az ügy mögött.

Hirdetés

Most már tényleg ott tartunk, hogy megszámolni is nehéz, megjelenése óta mennyi kisebb-nagyobb probléma volt a Call of Duty: Warzone-nal, hiszen a játékosoknak a hackerek jelenléte mellett olykor egészen furcsa bugokkal is meg kellett küzdeniük. Nem olyan régen elstartolt a játék legújabb szezonja, ami sok újdonságot hozott, de a jelek szerint jött velük egy súlyos hiba is, aminek következtében komoly lépésre szánták el magukat a fejlesztők.

Hirdetés

A Raven Software ugyanis egy frissítéssel egész egyszerűen kirakta a Warzone-ból az Armored Cargo Truck járművet, mivel az a beszámolók szerint összefüggésbe hozható egy furcsa, láthatatlanságot okozó glitchcsel. A hivatalos kommunikáció alapján ráadásul így is marad a dolog egészen addig, amíg nem sikerül egy végleges megoldást találni a problémára, habár lehet, hogy sok játékos örülne annak, ha soha többé nem kerülne vissza a páncélozott járgány a játékba.

A Big Berthaként emlegetett monstrum nem csak kifejezetten strapabíró, hanem emellé még nagy pusztításra is képes, a különböző fejlesztéseknek hála pedig igazi szörnyeteget varázsolhatunk belőle. Nyilván egy ilyen gépezet óriási előnyhöz juttathat bizonyos játékosokat, így talán érthető is, hogy egyesek nem szívesen látják a játékban.

Ti találkoztatok a fent említett glitchcsel, vagy más furcsasággal a Season 4 megjelenése óta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)