Hirdetés

Problémák vannak a Japánban játszódó Assassin's Creed fejlesztésével?

|

Egy jelentés szerint a Ubisoftnál nincs minden rendben, emiatt pedig csúszhat a játék megjelenése.

Hirdetés

A szeptemberi Ubisoft Forward során a vállalat beavatott minket az Assassin's Creed franchise jövőjébe, és nem csupán a jövőre érkező Asssassin's Creed Mirage-t jelentette be (amely a Valhalla egyik karakterére, Basimra fókuszál), hanem két másik nagy projektet is, egyelőre kódnevekkel ellátva.

Az Assassin's Creed Codename Red a feudális Japánba fog elkalauzolni minket a Ubisoft Québec fejlesztésében, az Assassin's Creed Codename Hexe viszont ennél misztikusabb témában utazik, a 16. századi Európában játszódva koncentrálhat a boszorkányüldözésekre. 

Hirdetés

Mivel csend volt mindkét projekt körül, feltételeztük, hogy rendben halad a fejlesztésük, azonban az Insider Gamingen megjelent jelentés alapján nem ez a helyzet - már ami a Codename Redet illeti. Az ismert iparági bennfentes, Tom Henderson forrásai szerint ugyanis a játék fejlesztése problémákba ütközött, többek között amiatt, hogy a stúdióból sokan távoztak vagy éppen nem akarnak ott dolgozni, részben a kreatív vezetők miatt.

Ugyanakkor Henderson szerint a Codename Hexe (amit a Ubisoft Montréal fejleszt) elsöprően pozitív fogadtatásban részesült a koncepció tesztelési szakaszában, és hamarosan megindulhat a tényleges fejlesztés. A korábbi szivárgások azt állították, hogy a Codename Reddel egy 2024-es megjelenést céloz meg a Ubisoft, a Codename Hexe pedig 2026-ban követheti, azonban a fejlesztési problémák miatt van rá esély, hogy a japános Assassin's Creed végül csak 2025-ben kerül kiadásra.

Természetesen mindez csak pletyka, így ne vegyétek biztosra az elhangzottakat. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)