Hirdetés

Problémás lehet a Riddick másolásvédelme

|

Az Atari és a Starbreeze fórumokon lázadnak a vásárlók, mert szerintük túl szigorú a védelem.

Hirdetés

A DRM sajnos manapság az eredeti játékokkal együtt járó, kötelező rossz. A vásárlók nem szeretik, mert néha igen nagy szívás elindítani egy-egy keményebb védelemmel ellátott játékot. A kiadók sem szívlelhetik, mert nekik költség, és általában nem is túl hatékony.

Ennek ellenére természetesen szinte minden játékban van valamilyen másolásvédelem. A Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, a jól ismert online regisztrálást követeli meg a felhasználóktól. A regisztráció után kapott kóddal három számítógépre lehet a programot telepíteni, tetszőleges alkalommal. Kivéve, ha kicserélünk néhány főalkatrészt, esetleg újrarántjuk az oprendszert. Ilyenkor nincs más hátra, mint telefonálni, az Atarinak, akik ha bizonyítani tudjuk az Assault on Dark Athena eredetiségét, nagyon szívesen adnak új kódot - ez derül ki legalábbis a válaszokból, melyeket az őrjöngő fórumozóknak adtak az Atari emberei. Nektek volt már problémátok védelemmel, vagy eddig minden ment flottul?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)