Hirdetés

Profitképessé vált a The Secret World, miután kirúgták a csapat felét

|

A játék egyenlege kezd pozitívba kerülni azután, hogy a Funcom jelentős leépítéseket eszközölt.

Hirdetés

"Miután átszerveztük a cég felépítését, a The Secret World kezd profitot termelni,és a belátható jövőben is úgy gondoljuk, hogy tartható ez az állapot", mondta a Funcom új vezérigazgatója, Ole Schreiner, aki egyébként elkötelezett amellett, hogy továbbra is jöjjenek a havi rendszerességű tartalomfrissítések. A Funcom utolsó pénzügyi jelentésében az szerepelt, hogy a játék mindössze 200.000 példányban kelt el, így a cég kénytelen volt alkalmazottainak mintegy 50 százalékától megválni.

"Vállaltuk, és tartjuk is magunkat a megjelenés utáni frissítésekhez, és elégedettek vagyunk azzal, ahol most tartunk és amit biztosítani tudunk a játékosoknak. Megpróbáltunk számos lehetőséget nyitva hagyni a fejlesztés során, így a későbbiekben elképzelhető, hogy a The Secret World free-to-play, vagy legalábbis hibrid lesz. Korábban már megtettük ugyanezt az Age of Conan esetében, ahol be is jött ez a lépésünk. Úgy gondolom, hogy van piaca a free-to-play, az előfizetéses és a hibrid modellnek is. Mivel a F2P játékok egyre magasabbra teszik a lécet, csak az előfizetéses modellnek van mitől félnie, hiszen folyamatosan olyan minőségű tartalmat kell nyújtania, amiért megéri fizetni."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)