Hirdetés

Hősalapú FPS-sel készül a Riot Games

|

A 10. szülinapos ünnepi műsor tartogatott pár meglepetést, ezek között volt egy lövölde, ami látszólag az Overwatch nyomdokaiba akar lépni.

Hirdetés

A Riot Games ünnepi showja nagyrészt olyan dolgokat tartogatott, amikről így-úgy már hallottunk, de akadt pár egészen meglepő bejelentés is. Ezek között volt az egyelőre csak Project A munkacímen futó FPS, ami egy hős- és csapatalapú lövölde lesz.

Hirdetés

Egyelőre szinte semmit nem tudunk a játékról a létezésén kívül, de a stream alatt kaptunk belőle egy 40 másodpercnyi játékmenet bemutatót. Bármivel is játszott a tesztelést végző kolléga, az éppen csak egy világpusztító lángmeteort nem tudott rádobni az ellenfelekre.

A Riot láthatóan kicsit taktikusabb irányba szeretné elvinni a játékmenetet, mint a műfajbeli társai, de hogy ez mennyire sikerül, azt még valószínűleg jó darabig nem fogjuk megtudni. A megjelenés még várhatóan messze van, de legalább tudjuk, hogy ez is készül a srácoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)