Hirdetés

Új infók derültek ki a Riot Games készülő lövöldéjéről

|

Az egyik Counter-Strike kommentátor már kipróbálhatta a játékot, és meg is oszthatott róla ezt-azt.

Hirdetés

Tavaly októberében a Riot Games megunta, hogy viccelődnek a nevével, szóval bejelentet egy halom új, jelenleg még fejlesztés alatt álló videojátékot. Az akkor bedobott címek között volt egy még korai stádiumban lévő FPS, amit egyelőre csak Project A-ként emleget mindenki. Ugyan még jó darabig nem számíthatunk megjelenési dátumra a játék kapcsán, de voltak akik már most belekóstolhattak az akcióba.

Hirdetés

Az egyik jól ismert Counter-Strike: Global Offensive kommentátor, HenryG is a szerencsések között volt és amint letette az egeret, a billentyűzethez nyúlt, hogy mesélhessen kicsit. Elmondása alapján a meccsek nagyjából úgy épülnek fel, mint a CS:GO Defuse módja: van egy 5 fős támadó és egy 5 fős védő csapat, akik félidőben cserélnek. Összesen 12 nyert körre van szüksége az egyik oldalnak ahhoz, hogy győztesként távozhasson. A játékmenet mellett a pályák felépítése is a CS dizájnjára hajaz: ismerős utcák kötik össze a bombsite-okat, choke pontok vannak, kevés a cukrozás. Láthatóan a játékmenetre fókuszáltak és nem a látványra.

A kasztok és képességek teljesen máshogy működnek, mint az Overwatchban vagy az Apexben. A legtöbb képességet a játékosok a körök elején vásárolhatják meg, akárcsak a fegyvereket. Henry leírása szerint a képességek itt hasonló szerepet töltenek be, mint a füst- vagy a villanógránátok a CS:GO-ban, csak kicsit varázslatosabbak. Szó sincs meccseket megfordító szuperultra bűvészmutatványokról.

Henry szerint ugyan a képességek elég változatosak és hasznosak tudnak lenni, a fegyvereké lesz a főszerep. Mindenki vásárolhat mindenféle fegyvert, és ezek a flinták mind halálosak. A kommentátor szerint a legtöbb cucc egy lövésből megölhet valakit, már ha fejbe találod vele az ellenfeledet.

Ugyan most csak ennyit mondhatott, de hozzátette, hogy a jövőben többet is felfedhet majd a Project A-ről és tartalmat is gyárthat köré. Annyival engedte el a hosszas Twitter folyamját, hogy "ez a legjobb játékét, amit a CS:GO óta játszottam". Reméljük mi is így gondoljuk majd, ha egyszer a kezeink közé kaparinthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)