Hirdetés

Project Atlas - már az EA is teszteli felhő alapú szolgáltatását

|

A közösség részvételével lezajló teszt két hétig tart, de egyelőre nem vehet részt benne mindenki.

Hirdetés

Jobban szeretjük, amikor a kiadók ahelyett, hogy saját előfizetéses szolgáltatásokat indítanak, partnerségre lépnek másokkal, de most még mindenki egyedi megoldással próbál előállni. Az EA a napokban teszteli az 1000 dolgozó által összerakott Project Atlast, mely az Amazon Web Services szervereinek segítségével próbálja a legjobb minőségben közvetíteni a játékokat a felhőből.

Hirdetés

A tegnap indult és két hétig tartó tesztre bárki jelentkezhet, aki regisztrál egy Origin fiókot, de nem garantált a bekerülés. A tesztidőszak alatt a FIFA 19-et, a Titanfall 2-t, a Need for Speed Rivalst és az Unravelt lehet kipróbálni. Ezen a linken többet is olvashattok a célokról, a technikai részletekről, és arról, hogy a felhő alkalmazása miért lesz nagyon jó.

Az EA célja, hogy tévéktől az okostelefonokig minden platformon játszhatóak legyenek a játékai. Nem tudni még, ezt mikorra sikerül összehozni, de várjuk türelemmel a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)