Hirdetés

Project Beast - a Dark Souls fejlesztőinek következő játéka?

|

A Dark Souls II befejezése után a From Software már a következő projektjén dolgozik, ami ha minden igaz, a Project Beast lesz. Azért ezen is érezni egy kis Dark Soulst.

Hirdetés

A From Software nem ragad le a Dark Soulsnál, akármennyire is sikeres a sorozat. Állítólag a Sony Japan Studióval közösen dolgoznak valami újon, ami akár még a most kiszivárgott Project Beast is lehet.

Mindenekelőtt vegyétek figyelembe, hogy szivárgásról van szó, és a NeoGAF-en látható képek is úgy kerültek fel, hogy a feltöltő és a kommentelők óvatosságra intettek mindenkit. Ennek tudatában nézzétek meg a linken található képeket, amiket először a 4chanen tettek közzé, és állítólag a Project Beastből, méginkább annak E3-on bemutatandó videójából származnak. Sokan a Nightmare Creatures folytatását vélik felfedezni, mások egy Dark Souls spin-offra asszociálnak. Annyi biztos, hogy a Sony Japan közreműködése miatt PS4, de legalábbis Sony-exkluzív lesz, úgyhogy akármi is lesz, erre szintén számítsatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)