Hirdetés

Project CARS: 1.000.000 euró felett

|

Biztosan nem ez lesz ma a legnépszerűbb hír, de az autózás szerelmesei számára igazi ünnep lehet.

Hirdetés

A Project CARS egy kickstartert jellegű dolog, azzal a jelentős különbséggel, hogy a fejlesztés folyamatosan folyik, és ehhez csatlakozhat bárki, legalábbis anyagilag. A GSO tagok között is vannak olyanok, akik részt vesznek a projektben, ami egyébként nagyon ígéretes. A Slightly Mad Studios már bizonyította, hogy ott van a szeren az autós játékokat illetően, hiszen nekik köszönhetjük a SHIFT-et és  SHIFT 2-t is.

Az egész dolog 2011. októberében indult, amikor a World of Mass Development és a Slightly Mad Studios belekezdett a projektbe, és mindössze hét hónap alatt gyűlt össze az egymillió euró, igaz, még kellene újabb másfél, de remélhetőleg ennek sem lesz akadálya. Főleg úgy nem, hogy március végén még "csak" félmillió volt. Az indulás óta 20 különböző autó és 25 pálya került be a játékba, melyek száma továbbra is bővül. Aki szeretne csatlakozni a projekthez, annak erre minden lehetősége adott, és ha összejön a pénz, akkor akár keresni is lehet vele. Az egymillió eurós ünnepre egy remek videó is napvilágot látott:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)