Hirdetés

Project CARS 2 - új képek érkeztek az autókról és a pályákról is

|

Újabb fantasztikus képeket publikáltak a Project CARS 2-ről. Ezúttal nem csak a verdákat, hanem a gyönyörű pályarészeket is megcsodálhatjuk, szem nem marad szárazon.

Hirdetés

A Project CARS 2 rajongói Facebook-oldalán publikálták a legújabb screenshotokat a Slightly Mad Studios 2017 második felében megjelenő játékáról. Külön figyelmet kaptak a stadionok, a nézőtér is nagyon szépen ki van dolgozva, nem csak a pályákat és az autókat csinálták meg elképesztő részletességgel.

A játékba összesen több, mint 170 különböző autó, és 60-nál több versenypálya kerül, emellett a rajongók kérésére az Online Championships játékmód is elérhető lesz. Ha nem lenne elég ekkora változatosság, a fejlesztők több pályát feldobnak különféle időjárási elemekkel és hatásokkal is - lehet számítani jeges, havas, sáros versenyekre is.

A friss képeket az alábbi galériában tekinthetitek meg, és higgyétek el, érdemes végiglapozni a képeket, van hangulata az egésznek.

A Project CARS 2 pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de valamikor az év második felében jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Támogatni fogja a VR-t is, és a PC-n akár 12K felbontásban is csodálhatjuk majd a grafikát megfelelő eszközök birtokában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)