Hirdetés

Project CARS 2 - megjött a demó, ilyen lesz a Fun Pack DLC

|

A Slightly Mad Studios örömmel jelentette be, hogy már Európában is tölthető a Project CARS 2 ingyenes konzolos demója, valamint leleplezték a Fun Pack DLC első részleteit is.

Hirdetés

A Slightly Mad Studios igyekezett kijavítani a Project CARS összes hibáját a folytatás esetében, viszont a Project CARS 2 így sem lett tökéletes - de közel áll hozzá. Hogy mennyire, azt mostantól mindenki megtapasztalhatja még a vásárlás előtt. 

Hirdetés

A múlt hét folyamán csak az amerikaiak kapták meg a Project Cars 2 kipróbálható változatát PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, azonban a fejlesztők most megerősítették, hogy már az európai játékosok is tölthetik a demót. Ebben három verda (Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracan LP610-4, Formula Renault 3.5) és egy pálya (Red Bull Ring) kapott helyet. A próbaverziót egyúttal felruházták PlayStation 4 Pro és Xbox One X támogatással is, amelyet - a PC-s verzió VR-támogatásával egyetemben - egy frissítés képében hamarosan az alapjáték is megkap majd. A demóhoz tudunk mutatni ízelítőt is.

A stúdió egyúttal megosztotta az első információkat a versenyjáték közelgő bővítményéről, a Fun Packről is. Ez két vadonatúj pályával (Circuit De Barcelona - Catalunya Rallycross, Brands Hatch Rallycross Historic), hat új kocsifestéssel (a jelentősebb eSport versenycsapatok stílusában) és nyolc további verdát kínál, utóbbiak a következőek lesznek: Audi S1 EKS RX Quattro, Citroën DS3 RX Supercar, Ford Bronco, Ford Mustang RTR Spec - 5D, Mustang '66 RTR, Ford RS200 Evolution, Renault R5 Maxi Turbo, Audi Sport Quattro S1. A Project CARS 2 - Fun Pack a tél folyamán jelenik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)