Hirdetés

Ingyenes demót kap a Project Cars 2

|

Még a mai nap folyamán elérhetővé válik a játék kipróbálható verziója.

Hirdetés

Általánosságban is elég erős az idei őszi szezon, de az is ritka, hogy három jó autós játékot kapjunk egymáshoz viszonylag közel. A Forza Motorsport 7 a PC-s és Xbox One-os, a Gran Turismo Sport a PS4-es játékosoknak szól, a Project Cars 2-t meg ezek platformjainak uniójában találnánk meg egy képzeletbeli Venn-diagramon.  

Hirdetés

Ha még nem csábultatok el teljesen a gyönyörűen csillogó vízcseppek láttán, most elvihettek három autót egy körre a Red Bull Ring két variációján. A játék demójában vezethető a Ferrari 488 GT3, a Lamborhini Huracán LP610-4 és a Forma Renault 3.5, melyek három különböző élményt mutatnak be. PlayStation 4-re a PlayStation Store-ból, Xbox One-ra az Xbox Store-ból, PC-re pedig Steamről tölthetitek le, ahogy elérhetővé válik a régiónkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)