Hirdetés

Project CARS 2 - Xbox One X-en meglesz a natív 4K és 60 fps

|

Örülhetnek a versenyjátékok szerelmesei, a Forza 7 mellett a Project CARS 2 is kiváló felbontás és frame rate mellett fut majd az új Xboxon, viszont a PS4 Pro változatról még nem nyilatkoztak a fejlesztők.

Hirdetés

A Slightly Mad Studios már az első rész PC-s változatát is azzal reklámozta, hogy három monitoron, akár 12K-s felbontással is versenyezhetünk. Így a Project CARS 2 esetében sem kételkedünk benne, hogy a csúcskategóriás számítógépeken elképesztően jól élmény vár ránk. Amint nemrég kiderül, ezúttal a konzolos kiadásokra sem lehet sok panasz.

Hirdetés

A stúdió nemrég egy holland lapnak adott interjúban megerősítette, hogy Xbox One X-en natív 4K-s felbontásban, másodpercenként hatvan képkockát megjelenítve fut majd a játék. Erre persze kicsit több mint egy hónapot kell várni a Project CARS 2 megjelenésétől számítva, nem úgy, mint a PlayStation 4 Pro változatra. A csapat azt viszont egyelőre nem tudta megmondani, a Sony erősebb gépén milyen beállítások mellett versenyezhetünk majd. Kitértek viszont a manapság minden játék esetében kérdéses Switch-portra, amit a játék kreatív igazgatója nagyjából ki is zárt.

Stephen Viljoen elmondta, hogy az első rész Wii U portjához és PlayStation VR-os kiadásaihoz hasonlóan gondolkodnak a hibrid konzolon való megjelenésről. Szerintük egy-egy, komoly technikai kompromisszumokat jelentő változat a többi kiadás megítélését is lehúzhatná, ezért inkább ilyeneket nem jelentetnek meg. Így nem várható, hogy a Project CARS franchise megjelenjen Switchen.

Ti melyik platformon nyüstölitek majd a Project CARS 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)