Hirdetés

Project CARS 2 - mégsem lesz meg a 4K és a stabil 60 fps konzolokon, Xbox One X-en sem

|

A legutóbbi nyilatkozat után viszonylag gyorsan jött a következő, miszerint nem fog olyan jól teljesíteni a játék, ahogy azt korábban hangoztatták.

Hirdetés

A Project CARS 2 még az első résznél is lenyűgözőbb látvánnyal érkezik meg idén, a fejlesztő Slightly Mad Studios pedig nemrég arról beszélt, hogy a Microsoft új konzolján 4K-s felbontással és folyamatos 60 fps-sel száguldanak majd az autók. Azonban most úgy tűnik, nem ez a helyzet.

Hirdetés

Ian Bell, a stúdió egyik munkatársa a GTPlanet fórumán helyesbített a korábbi nyilatkozaton, és elmondta, hogy 4K-s felbontás mellett csak 60 fps alatt képes a játék futni, hacsak nem hagynak el egy csomó dolgot, ami hatással van a teljesítményre. Azt is hozzátette, hogy inkább a felskálázás mellett döntöttek.

Később egy fórumozó megkérdezte tőle, hogy képes lesz-e a játék konzolokon is stabil 60 fps-t nyújtani, mire Bell azt válaszolta, hogy legtöbbször meglesz a képkockaszám, de érdekesebb versenyek során rendesen megizzasztják majd a konzolokat, még akkor is, ha ez az fps szám csökkenését eredményezi.

Ti mit gondoltok, kell a folyamatos 60 fps és a 4K felbontás, vagy anélkül is gyönyörű és teljesen élvezhető lesz a Project CARS 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)