Hirdetés

Project CARS 2 - begurult a launch trailer

|

A Slightly Mad Studios egy gyönyörűen megkomponált trailerrel hozza meg a kedvünket a napokban megjelenő Project CARS 2-höz.

Hirdetés

A sorozat első része is remekül sikerült, de az eddig megjelent értékelők alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Slightly Mad Studios csapatának sikerült még magasabbra tennie a lécet a Project CARS 2-vel. Most végre megjelent a launch trailer is a játékhoz, mi pedig csak ámulunk.

Alapvetően azt várnánk, hogy egy ilyen előzetes akciódúsabb lesz, de a stúdió valahogy nagyon jól eltalálta a hangulatot ezzel a melankólikusabb, visszafogott trailerrel és a kétezres évek egyik legnépszerűbb elektronikus száma, a Silence átiratával. Egyébként ha tervezitek a játék beszerzését, akkor még itt érdemes megjegyezni, hogy egy Digital Deluxe kiadás is meg fog jelenni, ami magába foglalja a Season Pass-t és a Motorsports Cars Packot is, szóval érdemes megfontolni, ha igazán fanatikusok vagytok.

A Project CARS 2 megjelenése szeptember 22-én, azaz holnap esedékes PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Nektek hogy tetszik? Előrendeltétek már, hogy megjelenéskor tiétek lehessen a Japanese Cars Pack?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)