Hirdetés

Project CARS 2 - a McLaren-rajongók örülhetnek a gyűjtői kiadásnak

|

Érkezett egy új trailer Project CARS 2-höz, ami a játék borítójára is kerülő verdát mutatja be. Ezzel együtt három különleges kiadást is leleplezett a Bandai Namco.

Hirdetés

Nemrég egy érdekes e-sport-projektet leplezett le a McLaren, amiben nem kizárt, hogy a Project CARS is szerepet kap. Legalábbis a legújabb bejelentés alapján úgy tűnik, eléggé összebarátkoztak a játék készítőivel.

Hirdetés

A Project CARS 2 legújabb előzetesében mindössze egy autó tűnik fel, ami a gyártó legújabb utcai csodája, a 720S, ráadásul a különleges kiadásokban is komoly részt vállalt a brit gyártó. Ez a legkisebb, Limited kiadáson még nem látszik, hiszen az alapjátékkal megegyező árú csomagban csak egy matricacsomagot, egy fémtokot és egy, négy japán kocsit tartalmazó DLC-t kapunk majd.

Az eggyel nagyobb Collector's kiadásban viszont találunk egy Esport Live VIP Passt (akármi is legyen az), egy művészeti albumot, a Season Passt és még egy DLC-t, a fő attrakció viszont a McLaren 720S 1:43 arányú modellje. A Project CARS 2 legnagyobb, mindössze ezer példányban elkészülő Ultra kiadásában pedig egy még nagyobb, 1:12-es arányú 720S modell kap helyet egy aláírt poszter, egy számozott sapka és az új McLaren fejlesztéséről szóló vázlatos könyv (és a Collector's kiadás többi jósága) mellett.

Hogy itthon melyik kiadásokat vásárolhatjuk meg, egyelőre erősen kérdéses, úgy tűnik, hogy az Ultra kiadás Európában csak az Amazonnál kapható, a Limited változat pedig a briteknél csak a GAME-nél.

Ti beszereznétek valamelyik drágább csomagot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)