Hirdetés

Project Cars 2 megjelenés - új trailerrel jött a dátum

|

A Project Cars 2 E3 2017-es előzetese idő előtt érkezett meg, ebben azt láthatjuk, mennyire változatos lesz az autókínálat.

Hirdetés

Amelyik kiadó nem tart előadást az E3-on, az nyilván nem is várja meg, hogy a nagyobbak hírei elnyomják az övéit. Nekünk is jobb így, nem maradunk le semmi fontosról - és a Project Cars 2 megjelenési dátum bizony eléggé az.

Mint kiderült, a játék szeptember 22-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A fejlesztőcsapat megtömi tartalommal, 50 helyszínen száguldozhatunk rengeteg, eltérő típusú, részletesen kidolgozott autóban ülve, melyek egy részét most az alábbi előzetesben is megnézhetjük. Formaautók, raliautók, csúcs versenygépek; minden van. 

A Forza Motorsport 7-nek komoly kihívója lesz, reméljük, a Microsoft is valami hasonlóan látványossal és tartalmassal készül. Azt a játékot viszont biztos, hogy a jövőheti előadás előtt nem látjuk már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)