Hirdetés

Project Cars 2 - még idén megjelenhet

|

A Slightly Mad Studios tervei szerint őszre elkészül a Project Cars 2, de még sokat kell dolgozniuk a játékon.

Hirdetés

Már majdnem elfelejtettük, hogy jön a Project Cars 2, a bejelentés óta nem sokat hallottunk a játékról. A Slightly Mad azért nem csak ül és néz, a fejlesztés jól halad, és belátható időn belül lesz a projektből valami.

A közösség is aktív, a fórum pörög, és néha a fejlesztők is beszállnak. Most Ian Bell vezérigazgató válaszolgatott néhány kérdésre, válaszaiból pedig kiderült, hogy a felhasználói felülettel és a karrier móddal lemaradásban vannak, nem tudják, mikor végeznek, de ha tippelnie kéne, a megjelenést szeptember környékére becsülné. Megtudtuk továbbá , hogy a legismertebb autómárkák mindegyike szerepet kap (vagy legalábbis ez az ígéret), számíthatunk luxus sportautókra is.

A Project Cars 2 azonban leginkább a ralikrossz miatt érdekes, ez lesz az egyik legnagyobb újdonság. Szorítunk, hogy jó legyen, és reméljük, legkésőbb az E3 környékén beindul a marketinggépezet. Egyébként a PSVR-támogatás sem volna rossz, ha már az első rész támogatja az Oculus Riftet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)