Hirdetés

Project CARS - jön a folytatás?

|

Még meg sem jelent a Project CARS, néhány információ már azt sugallja, hogy készül a második rész is. Legalábbis tervezik.

Hirdetés

Többször is elhalasztották már a Project CARS megjelenését, de ha az égiek is úgy akarják, akkor a Bandai Namco május nyolcadikán végre kiadja a Slightly Mad Studios játékát PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra.

Ian Bell, a Slightly Mad Studios feje egy blogbejegyzésben beszélt arról, hogy a korábban kidolgozott World of Mass Development nevű üzleti modelljüket a Project Cars 2 esetében is folytatják. A WMD lényege, hogy a még be nem fejezett játékot a felhasználók megvásárolhatták és véleményezhették a fejlesztés közben, és a visszajelzések alapján a csapat tagjai folyamatosan változtattak. A csavar az egészben az, hogy az elővásárlók a kész játék kiadásakor a bevételből is részesednek. Bell szerint a modell újfajta, non-profit formáját szeretné megvalósítani a Project Cars 2 esetében, amelyben 2-3 hónap állna rendelkezésre az érdeklődőknek a vásárlásra, majd megszüntetnék a csatlakozás lehetőségét. 

Röviden fogalmazva a Slightly Mad szeretné folytatni és kiterjeszteni a közösség részvételét a Project Cars márkában, valamint a szövegből kiderül, hogy az átdolgozott WMD-vel kapcsolatban valószínűleg bővebb információkat is kapunk majd a közeljövőben. Mivel Bell szavai mutatnak némi ellentmondást a stúdió korábbi nyilatkozataival, ezért várjuk meg a hivatalos közleményt, mielőtt messzemenő következtetéseket vonnánk le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)