Hirdetés

Project Cars 2 - itt a hivatalos trailer, rengeteg új infó érkezett

|

Ami késik, nem múlik - gondolhatta a Slightly Mad Studios és egy héttel azután, hogy kiszivárgott a Project Cars 2 trailere, kiadta az előzetest, de alaposan újravágva és egy hozzávetőleges dátummal kiegészítve. Jó év lesz ez a versenyjátékok rajongóinak!

Hirdetés

Januárban először az első képek, majd egy trailer is kiszivárgott a Project CARS 2 kapcsán, amelyről a Slightly Mad Studios azt nyilatkozta, hogy még idén szeretnék megjelentetni, viszont még sokat kell dolgozniuk rajta. Már nem kell a lopva csinált látnivalókra és a dátumot érintő találgatásokra hagyatkoznunk, ugyanis a Bandai Namco mindkettőt hivatalossá tette.

A több mint 170 licenszelt verdával és 60 pályával, dinamikusan váltakozó napszakokkal és időjárással, teljes VR-támogatással (Oculus Rift és HTC Vive esetében), PC-n akár 12K felbontással, az utak felületének változatosságáért felelős LiveTrack 3.0 rendszerrel, valamint rengeteg más funkcióval is megpakolt Project CARS 2 valamikor az év végén futhat be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, alább pedig a hivatalos kedvcsinálót szemrevételezhetitek: 

A Slightly Mad Studio szerint a Project CARS 2-ben olyan pályafelhozatalban részesülünk majd, amit konzolos versenyjátékban még garantáltan nem láttunk, mi pedig már alig várjuk, hogy kideríthessük ennek az igazságtartalmát. Nektek hogy tetszik a projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)