Hirdetés

Project CARS 2 - nézzétek meg a pályákat!

|

Kikerült egy új videó, amelyben röviden megnézhetjük a Project CARS 2-ben elérhető pályákat, szem nem marad szárazon.

Hirdetés

Idén szeptemberben végre megjelenik a Project CARS 2, amelyben nem kevesebb, mint 60 versenypályán száguldozhatunk majd, egy új videóban pedig röviden meg is nézhetjük ezeket.

A játékot fejlesztő Slightly Mad Studios elmondása szerint a lehető legpontosabban reprodukálták azt a 60 versenypályát, ami a játékban fellelhető lesz majd, a kiválasztott szakaszokat pedig úgy állították össze, hogy megfelelően passzoljnak a 9 versenytípushoz és 29 bajnoksághoz, amiben próbára tehetjük majd magunkat. A GameSpot csapatának jóvoltából most meg is jelent egy videó, amelyben röviden belepillanthatunk a kiválasztott pályákba:

A játék egyébként egy igen komoly egyjátékos karrier móddal is rendelkezik majd, amelyben természetesen minden versenytípus előkerül. A játékmód egy Tier rendszerben lesz felosztva, ami a fejlesztők szerint nagyon hasonlít arra, amivel a valódi autóversenyzők is találkozhatnak karrierjük során.

Egyelőre minden nagyon patent, alig várjuk, hogy kipróbálhassuk. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)