Hirdetés

Project CARS 2 - okosabb MI és jobb teljesítmény is jött a 2.0-s frissítéssel

|

A fejlesztők egy csomó javítást belepakoltak a legújabb patchbe, hogy még élvezetesebb legyen a száguldozás.

Hirdetés

Korrekt folytatás lett a Project CARS második része, és ez bizony meglátszik az eladásokon is, viszont a Slightly Mad Studios-nak a megjelenés után is bőven akad dolga, hisz lehet még mit csiszolni a játékon.

Hirdetés

A 2.0-s patch legnagyobb újdonsága a mesterséges intelligencia okosabb viselkedése, valamint a teljesítménybeli javulás, köszönhetően annak, hogy a srácok egy csomó pályát optimalizáltak és állítgattak a renderelésen is, hogy jobban fusson a játék. Ezek mellett számos kisebb változás is érkezett, amik a játék különböző elemein, például az időjáráson vagy a hangeffekteken és a visszajátszáson javítanak.

A változtatások teljes listáját erre találjátok.

Nektek hogy tetszik a nemrég megjelent Project CARS 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)