Hirdetés

Project CARS 2 - Xbox One X-en ütősebb lesz, mint PS4 Prón

|

A Slightly Mad Studios versenyjátéka Xbox One X-en fog kinézni a legjobban... kivéve akkor, ha van egy durvább PC-d.

Hirdetés

A Microsoft előszeretettel hangoztatta azt az E3-as előadásán, hogy a multiplatform játékok Xbox One X-en fognak a legjobban futni a konzolos verziók közül és már van is egy folyamatosan bővülő listánk azokról a címekről, amikre hatással lesz az erősebb vas.

Hirdetés

Persze arra még várnunk kell, hogy erről a gyakorlatban is megbizonyosodhassunk, ugyanakkor most kiderült, hogy még egy játékra lehet igaz a Microsoft állítása. A TrustedReviewsnek adott nyilatkozatában a Project CARS 2 rendezője, Stephen Viljoen kihangsúlyozta, hogy az Xbox One X verzió lesz a tuti, ha konzolon akarunk játszani: 

"Nem tudom megmondani, hogy pontosan milyen értékeket fognak jelezni a különböző mutatók, ha összehasonlítjuk az Xbox One X-et a PS4 Próval, de nyilvánvalóan magasabbak lesznek [az Xbox One X-en]. Jelentős és észrevehető lesz a fejlődés a jobb hardvernek köszönhetően."

Persze figyelembe véve, hogy az Xbox One X a valaha készült legerősebb konzol, ez nem túl meglepő kijelentés, ugyanakkor ahelyett, hogy fejlesztői ígéretekbe kapaszkodnánk, inkább várjuk meg, hogy mit fog tudni kihozni a Project Cars 2-ből mindhárom masina. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)