Hirdetés

Project CARS - csak jövőre pattanhatunk volán mögé

|

A Slightly Mad Studios új gyöngyszemével már most is lehet játszani, végleges formáját azonban csak jövőre nyeri el.

Hirdetés

Emlékeztek még a Project CARS hihetetlenül frappáns fejlesztési megoldására?

Az alapkoncepció nem ismeretlen előttünk: a még be nem fejezett játékot lehet előre megvásárolni és kipróbálni, a csavar viszont abból áll, hogy nem csak folyamatosan változtatnak a játékosok visszajelzései alapján a játékon, hanem a kiadáskor a bevételből is részesednek majd a rajongók. Zseniális, a cég ezt a modellt nevezte el WMD-nek (World of Mass Development).

Maga a cím is erre utal: a Project CARS jelentése "Community Assisted Racing Simulator", azaz közösségi részvétellel készülő versenyszimulátor. Az autós mókát még 2011. októberében jelentették be, azóta rengeteg újdonságot pakoltak a játékba: Franchise mód (egyéni karrier, olyan kihívásokkal, amihez csak kedvünk van, legyen az Rally, GT, Le Mans, vagy bármi más), kooperatív mód, dinamikusan változó napszakok, több, mint 10 játékmód, felhő alapú közösségi hálózat - csak hogy néhányat említsünk ezek közül.

A Project CARS eredetileg idén érkezett volna PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra, most viszont úgy tűnik a megjelenés jövőre csúszik. Így pedig semmi akadálya, hogy újgenerációs konzolokon is tiszteletét tegye ez a remek játék, pontos dátum azonban egyelőre nem ismert. Addig is nézzétek meg újra az előző videót, ha még nem vettétek volna észre: a kormány és kezek nem a játékból vannak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)