Hirdetés

Project CARS - sokadjára csúszik a megjelenés

|

Minden idők egyik leggyönyörűbb versenyjátéka lehet, de ehhez az kell, hogy végre valahára megjelenjen. Erre azonban egy darabig még várnunk kell.

Hirdetés

Bár még meg sem közelíti a Raven's Cry szintjét, már a Project CARS megjelenési időpontja is átesett néhány módosításon. Eredetileg 2014 novemberében kellett volna a boltokba kerülnie, ebből előbb március, majd április lett. Most itt egy újabb módosítás, a fejlesztők ígérete szerint az utolsó.

A bejelentés szerint a játék már "99,9%-osan kész van", de a csapat még dolgozik néhány aprób bugon és egyéb hibán, amiket nagyon nehéz orvosolni. "Teljes mellszélességgel azon vagyunk, hogy egy korábban sosem tapasztalt játékélményt kínáljunk a rajongóknak, és az új megjelenési dátum lehetővé teszi, hogy ezt meg is adjuk nekik" - mondta Ian Bell, a stúdió vezetője.

"Köszönjük a türelmet. Hiszünk abban, hogy a rajongók megérdemlik, hogy a lehető legjobb, legtökéletesebb játékélményben részesüljenek már az első napon." - tette hozzá. Hogy kompenzálják a csúszást, a fejlesztők ingyenes tartalmat ígérnek a játékosoknak, és bár nem mondták el, hogy pontosan mire számíthatunk, szerintük megéri várni. 

A Project CARS megjelenés május közepén esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)