Hirdetés

Project CARS - konzolokon is fantasztikusan néz ki

|

Ha az autóversenyek rajongói esetlegnem lennének eléggé megőrülve a várakozástól, akkor mutatunk még egy kis kedvcsinálót.

Hirdetés

Már csak kevesebb, mint két hónap van hátra az ambíciózus Project CARS megjelenéséig, elérkezett a tökéletes alkalom arra, hogy teljes gőzzel elinduljon a hype-vonat. Egy nagyjából ötperces, teljesen új felvétel jelent meg a játékról, amin a Playstation 4-es változatot nézhetjük meg akció közben.

Londonban mutatták be az alábbi videót az EGX 2014-en, melyen az Aston Martin V12 Vantage GT3 látható, amint a Dubai pályán tesz meg néhány kört. A videót a RajmanGaming HD-nek köszönhetjük, akik egészen jó felvételt készítettek még annak ellenére is, hogy egy kézikamerával lett felvéve.

Az Xbox One verzióról is készült egyébként felvétel, habár meg kell hagyni, itt egy kicsit jobban látszik, hogy kamerás felvételről van szó, de azért látható, hogy a játék a Microsoft konzolján is kiválóan teljesít.

A Project CARS megjelenés november 21-én várható PC-n, PS4-en és Xbox One-on, a Nintendo Wii U tulajdonosok pedig 2015-ben számíthatnak a játékra.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)