Hirdetés

Project CARS - gyűjtői kiadás és előrendelői ajándékok

|

A Project CARS is többféle kiadásban érkezik, aki többre vágyik az alapjátéknál, értékes extrákat szerezhet be.

Hirdetés

Tegnap megismerhettük, milyen extrákat kap az, aki a Driveclub Special Edition kiadását választja, és a Project CARS Limited Editionje is nagyon hasonló tartalmat kínál.

A limitált változat egy steelbookkal, illetve egy By Racers 4 Racers nevű, „kulisszák mögött” könyvvel érkezik, ami a játék készítésének történetét meséli el, és betekintést enged a Slightly Mad Studios életébe. Ami az in-game tartalmakat illeti, a Ford GT40 Mk IV, BMW M1 Pro Car, McLaren F1, Sauber C9 és Mercedes-Benz AMG C-Coupe DTM autókat kapjuk, külön-külön egy-egy exkluzív versennyel. Az előrendelőknek a Modified Car Pack jár, ami a Ruf CTR3 SMS-R-t, a Pagani Zonda Cinque Roadstert és az Ariel Atom 3 Mugent tartalmazza. A Project CARS novemberben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)