Hirdetés

Project CARS - futás közben is gyönyörű (videó)

|

Új videót kaptunk a Project Carshoz, de még mindig csak épphogy kezdjük elhinni, hogy ilyet lehet. Gyönyörű, na.

Hirdetés

A Slightly Mad Studios idén több nagy dobással készül. Amellett, hogy a Project CARS valamikor még ez év folyamán megjelenik minden next-gen platformra (még Wii U-ra is!), készül a World of Speed is, ami után megintcsak remegve vágyakozunk.

A Project CARS gyönyörű lesz. Láttuk már képeken, láttuk már videón, de egyszerűen nem elég ebből a látványból. A funkciók hasonlóan erősek: dinamikusan változó napszakok és időjárás, teljesen kidolgozott boxutca és stratégiák, online játék, összetett tuningolás, és nem utolsó sorban a 4K-s felbontás és az Oculus Rift támogatása. Ha ebből valami 90 pont alatti sül ki... mindenki nagyon meg lesz lepve. Ezt garantáljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)