Hirdetés

Project CARS - ilyen extrákkal jön a Game of the Year Edition

|

A Bandai Namco örömmel jelentette, hogy készül egy csodacsomag a vezetés rajongóinak. A GOTY bizony tele lesz extra tartalommal.

Hirdetés

A Project CARS fejlesztői még nagyon szeretnék támogatni az első részt, de már tudjuk, hogy a folytatás is úton van. A srácok már egyre inkább a kettővel foglalkoznak, így a ciklus zárásaként kidobják a Game of the Year Edition-t, ami az első epizód minden extra tartalmával együtt érkezik.

A csomagban lesz 50 extra autó (így a totál járgányok száma 125 lesz), 4 új pálya, 60 közösség által készített festés, 500+ új funkció és javítás, melyeket az alapjáték megjelenése óta kapott a program. Ezek mellett GOTY exkluzív tartalmak is lesznek, mint a Nürburgring Combined Nordschleife verseny, és a Zonda Revolucion vaéamint a Huayra BC autók, melyeket ma jelentett be a Pagani Automobili. Ezeket a verdákat egy darabig csak a Project CARS GOTY-ben lehet majd hajtani.

A megjelenés a közeljövőben várható, de pontos dátumot egyelőre nem kaptunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)