Hirdetés

Project CARS: keress pénzt játékkal

|

A Slightly Mad Studios már bizonyított. Egy ideje újabb projekten dolgoznak, ami sajátos fejlesztéssel működik.

Hirdetés

A csapat neve nem ismeretlen az autós játékok porondján, hiszen ők azok, akik kirántották a Need for Speed sorozatot a falról visszapattanós kategóriából, és átterelgették a kicsit szimulátorosabb környezetbe. Olyannyira, hogy a Shift 2: Unleashed már a Need for Speed előtagot sem viselte, és hangulatában is egészen más volt, mint elődei. A Slightly Mad Studios - a Test Drive-hoz érkező Ferraris őrületen kívül - most a Project CARS nevű játékán dolgozik, ami nem csak azért érdekes, mert ők készítik, hanem azért, mert a fejlesztése sem a hagyományos módszerrel zajlik.

Az igazság az, hogy a decemberi GameStar hasábjain szerettünk volna írni a játékról, de ahogyan láttátok, így is gondban voltunk a hellyel, hiszen nagy nevek jellemezték az idei ünnepeket. De végre beszéljünk az egyedi perspektívával megvalósított fejlesztésről. A brit csapat ugyanis egyrészt bevonja a játékosokat a fejlesztésbe, ami azt jelenti, hogy meg kell vásárolni a még ki nem adott játékot, de cserében folyamatosan figyelnek a visszajelzésekre. Nem is ez a nagy dobás, hanem az, hogy a majdani bevételekből így azok a játékosok is részesülnek, akik ezen tevékenységükkel úgymond részt vesznek a fejlesztésben. Azért ez már valami. A Project CARS pedig szépen épülget, egyre több dolgot tud, amit az alábbi videó is szemléltet:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)