Hirdetés

Project CARS - elképesztő az új gameplay

|

Hivatalossá vált, hogy a Namco Bandai felel majd a Project CARS kiadásáért és a bejelentést két gameplay videóval is megfejelték.

Hirdetés

Az idei év nagyon erős autóversenyek szempontjából, hiszen GRID Autosport már megjelent, ősszel jön a Forza Horizon 2, a DriveClub és a The Crew, valamint jelen cikkünk tárgya, a Slightly Mad Studios gyönyörű projektje, a Project CARS.

A Namco Bandai (avagy újabb nevén Bandai Namco) büszkén jelentette be, hogy ők fogják világszerte forgalmazni a Project CARS PC, PlayStation 4 és Xbox One kiadásait, ami viszont számunkra még ennél is jobb hír az a közleménnyel együtt kiadott dupla gameplay videó. Ha eddig kételkedtetek volna a versenyjáték szépségében, akkor nézzétek meg a következő anyagokat, amik a fejlesztők szerint (ezt egyébként a trailerekben is kihangsúlyozzák) in-game anyagok.

A Project CARS megjelenés novemberre várható a már feltüntetett platformokra és számos funkció (például dinamikus időjárási rendszer, napszakok váltakozása, részletes tuning) mellett támogatni fogja a Project Morpheus és Oculus Rift eszközöket is.

Szerintetek melyik lesz idén a legszebb autós cím?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)