Hirdetés

Project CARS - pár új pálya és kép, hogy nehezebb legyen a várakozás

|

Négy új pályát jelentett be a Namco Bandai a Project CARS-hoz, mindehhez pedig képeket is kaptunk. Várunk...várunk...várunk...

Hirdetés

A Project CARS már elég sok ideje húzódik és nem kevesen fenjük rá a fogunkat. A fejlesztők addig is még lóbálják előttünk a mézes madzagot egy kicsit, de lassan tényleg ki kell adniuk.

Nézzük tehát a beígért pályáinkat addig is.

Sonoma Raceway: egykor Infineon Racewayként ismert dombos kialakítású pálya, ami Kaliforniában található, a mai napig rendszeres kihasználtsága van egyaránt autó és motorversenyek számára.

Circuit de Spa-Francorchamps: a Formula One Grand Prix és számos más legendás esemény helye. 1920 óta számos átalakításon ment keresztül, de a hírhedt Eau Rouge része változás nélkül maradt, ami mind a mai napig az egyik leggyorsabb és legizgalmasabb pályává teszi ezt.

Brno: Ma Csehországban található város, ami mellett található a régió egyik nevesebb pályája. Egykor a Csehszlovák Motor Grand Prix otthona volt, de mind a mai napig motorversenyeket rendeznek itt.

Willow Springs International Motorsports Park: Az egyik legrégebbi pálya az Egyesült Államokban, 9 kanyarból áll és a leggyorsabb kört 1 perc 6 másodperc alatt tették meg rajta. Az átlaghoz képest nagyobb sebességgel lehet rajta menni, így népszerűsége töretlen a versenyzők között.

A Project CARS megjelenés május közepén várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mit szóltok az új pályákhoz? Mit látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)