Hirdetés

Project CARS - ingyenes tartalmakkal kedveskednek a játékosoknak

|

A Bandai Namco emberei úgy gondolják, hogy a fizetős csomagok mellett bőven elfér sok olyan bővítmény is, amiért nem kell egyből a pénztárcánk után nyúlnunk. Most vázolták a terveket.

Hirdetés

Bár a Project CARS nem maradt szégyenben az eladásokat illetően, könnyen lehet, hogy a kiadó szimpatikusnak tűnő hozzáállása miatt további vásárlókat fog megnyerni magának.

Épp ezért a Bandai Namco és a Slightly Mad Studios meghirdette a Project CARS On Demand DLC programot, aminek az a célja, hogy extra kiadások nélkül szállítsák le az új tartalmakat a játékhoz, frissen tartva a játék autókínálatát azok számára is, akik nem akarnak több pénzt kiadni. Ehhez kikerült egy afféle vázlat is a tervekről, ami alapján elég sok bónusz tartalomra számíthatunk, bár azt fontos megjegyezni, hogy nem minden lesz ingyenes, bal oldalon tessék nézelődni a felár nélkül vihető cuccok után. A középső oszlop még egy nagy kérdőjel számunkra, de mint ahogy ti is láthatjátok, azokért a dolgokért sem kell majd leszurkolni semmit.

Emellett megérkezett a második, fizetős DLC csomag a játékhoz, a Racing Icons Car Pack, ami újabb autócsodákat rámol be a garázsunkba. Mostantól a Bentley GT és Prototype modelljei is elérhetők a játékban, akárcsak a McLaren és a Mercedes - Benz bivalyerős GT típusai. Elnézegetve a tervet, jól láthatjátok, hogy további autókat (a Lykan Hypersport már bekerült), kozmetikai bővítményeket és egyéb, izgalmas frissítéseket várhatunk a jövőben, amiket a DLC-programhoz híven ingyenesen kapnak meg a felhasználók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)