Hirdetés

Project Cars trailer - a Renault is beszáll a buliba

|

Közel járunk már a Project Cars megjelenéséhez, addig is a Slightly Mad Studios egy újabb, a Renault márkára koncentráló trailerrel hárfázik az idegeinken.

Hirdetés

Nem telik el úgy hét, hogy ne hallanánk a régóta húzódó Project Cars fejlesztése felől: néha csúszásról, máskor új pályákról vagy a boxutcáról és kvalifikációról értekezünk, de azért az kicsit megnyugtatta a várakozástól megfeszült idegszálainkat, hogy minden hónapban kapunk ingyen autót

A Slightly Mad Studios közösségi kalapozásból született versenyjátékának sorsát 2011 vége óta követjük figyelemmel és az eltelt évek alatt több mint 80 ezer játékos asszisztált a megvalósításához, de a Project Cars legújabb, Renault Sportra fókuszáló gyönyörű trailere is azt bizonyítja, hogy minden gondoskodást megért: 

A videóban a Renault Megane R.S. 265-öt és a Clio Cup-ot láthattátok. A Project Cars megjelenés május közepén várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra és nagyon reméljük, hogy legközelebb már a launch trailerről írhatunk, nem egy újabb csúsztatásról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)