Hirdetés

Project Cars - fénykép, vagy screenshot?

|

A következő képek alapján nem is olyan könnyű eldönteni, hogy egy nagyon jó kamerával lőtte őket valaki, vagy a Project Cars tényleg ennyire hihetetlenül jól néz ki.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy a Project Cars egy nagyon pofás kis játék lesz, viszont most az új képek láttán abban sem vagyunk biztosak, hogy ez egyáltalán egy játék.

A játékokból megjelenés előtt kikerült képek általában nem kevés tehetséges grafikus keze alatt mennek át, mielőtt eljutnának hozzánk, hiszen a cél az, hogy minél nagyobbra tátsuk a szánkat és minél izgatottabban várjuk a megjelenést. A most kiadott képekkel viszont nem ez a helyzet, mert ezeket olyan átlagos felhasználók csinálták, akik már játszanak a játékkal. A Slightly Mad Studios sok-sok rajongó segítségét kérte a Project Cars elkészítéséhez, ezért többen már hosszú ideje játszanak a játékkal. 

A Project Cars PC-s verziójából lőtt képek nem feltétlenül gameplay-t ábrázolnak (mert ugye mikor látnád oldalról a kocsidat), hanem a "replay mode" visszajátszásait, de azért így is elég meggyőzőek. A Project Cars megjelenése 2014-re tehető, PC-re, WiiU-ra, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

 

Nagyon meg lennénk lepődve, ha a PC-n kívül más platformon is ennyire szexi lenne a játék. Ti mit gondoltok?

Köszi, Kotaku.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)