Hirdetés

Egy játék, ami az árvíz miatt csúszik PC-re

|

Ausztrália. Gyönyörű tájak, idilli tengerpartok, veszélyes állatok... és viharok, amik vízzel árasztják el a raktárakat, hogy ne tudjon időben megérkezni a Project CARS PC-re.

Hirdetés

Felrémlik előttünk Murphy-törvénye, mikor többszöri csúsztatást követően a Project CARS nem a Slightly Mad Studios fejlesztőinek döntése miatt késik ismét egy országban, hanem egy sajnálatos katasztrófa miatt. 

A Kotaku Australia jelentése szerint a közelmúltban súlyos viharok keserítették meg Sydney lakosainak életét, amik ráadásul árvizet okoztak egyes területeken, például több raktárhelyiségben is. Sajnálatos módon pont az egyik ilyenben tartotta a Bandai Namco a Project CARS PC-s kópiáit a megjelenés előtt, így ezúttal nem a fejlesztők, hanem a természet akarata miatt késik az ottani felhasználóknak a játék.

A kiadó szóvivője azt nyilatkozta, hogy természetesen az utánpótlás már úton van, de sajnos nem érkezik meg elég korán ahhoz, hogy az előrendelők időben megkaphassák a példányaikat (a várakozás viszont így is csak 1-2 napot vesz majd igénybe a Bandai Namco gyors reagálásának köszönhetően). Ezenfelül nem csupán a dobozos PC-s Project Cars korongok mentek tönkre, hanem a hozzá tartozó DLC kódok is, amik nyomtatott papíron voltak, szóval ha szigorúan a tényeket vesszük, akkor a kár még a digitális javakra is kiterjedt.

A Project Cars nálunk május nyolcadikán jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, amit az 576 Kbyte-nál most akciósan szerezhetsz be. Ma reggelig egyik raktáruk sem jelentett árvíz kárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)