Hirdetés

Project Cars - videón mutatkoznak be a pályák

|

Szeretnéd tudni, milyen pályákon koptathatod majd a gumikat a Project Cars autóiban ülve? A Slightly Mad Studios most végigvezet minket rajtuk.

Hirdetés

A Project Cars már elkönyvelhetett magának pár csúszást, ám a Namco Bandai és a Slightly Mad Studios igyekszik szinten tartani az érdeklődésünket a játék iránt. Nemrég kaptunk tőlük pár mutatós képet néhány pályabejelentés mellett, valamint megmutatták, hogy fog kinézni a boxutca és egy kvalifikációs kör. A májusban érkező szimulátor versenypályáiról van némi információnk, de most érkezett egy videó, amiben legtöbbükről lehull a lepel.

A Slightly Mad fejlesztői megpróbálták a lehető leghűbb módon lemásolni a világ népszerűbb abroncsgyilkos arénáit, olyan hangzatos helyeken nyomhatjuk majd tövig a pedálokat, mint például a California Highway, Hockenheimring, vagy éppenséggel a Dubai Autodrome. A lentebb látható videóban a váltakozó napszakokat és az időjárás alakulását is kitűnően prezentálják.

A Project Cars májusban gurul be PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)