Hirdetés

Project Cars - ennyit változott két év alatt

|

A régóta készülő autós csoda átment néhány átalakításon az elmúlt években. Most ezek eredményét tekinthetitek meg egy videóban.

Hirdetés

A lenti összehasonlító videónak köszönhetően láthatjátok, hogy mennyit is változott a Project Cars két év alatt. AdrianF1esp készített egy összehasonlító videót, amin jól látszik a játékba fektetett idő eredménye.

A fények, az árnyékok, a textúrák és a táj is hatalmasat fejlődött a Slightly Mad Studios munkájának köszönhetően. Az összehasonlításban a California Highway pályát láthatjuk, amit egy PC jelenít meg. AdrianF1esp leírta azt is, hogy milyen vassal készítette el a videót.

CPU : Intel Core i7-4790K @ 4.4GHz
VGA: EVGA GeForce GTX 780 SC ACX 3GB GDDR5
RAM : 16GB G.Skill Trident X DDR3 2400
Alaplap: Asus Maximus VII Ranger
Hűtő: Corsair Hydro Series H75
HDD: Samsung 840 Evo SSD 250GB + HDD 2TB
Táp: Corsair RM750 750W 80 PLUS Gold
Ház: Corsair Carbide 300R Compact Gaming

Ez jóval durvább konfig, mint a hivatalos Project Cars gépigény, ami ettől függetlenül nem gyenge, és a minimum nem is lesz elég ehhez a látványhoz.

Mit szóltok a változáshoz? Várjátok már a Project Cars megjelenés napját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)